TUSAŞ Genel Müdürü’nden saldırı açıklaması

Ankara'da saldırıya uğrayan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, açıklama yaptı.

AMİDA HABERTUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Ankara Kahramankazan'da bulunan yerleşkemize yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

"Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"

Demiroğlu, "Tüm ekip arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hiçbir saldırı ülkemizin milli savunma sanayiindeki kararlı duruşunu ve gelişimini engelleyemeyecektir. Bu saldırılara karşı birlik ve beraberlik içinde dimdik durarak yılmadan ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

22 yaralı: 3 kişi taburcu edildi

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 5 kişinin hayatını kaybettiği TUSAŞ’a yönelik gerçekleşen terör saldırısına, ilişkin yaralananları ziyareti sonrası yaptığı açıklamada: "22 yaralımız var. Bu yaralılarımızdan 3 tanesini taburcu ettik. Bir tanesinin durumu kritik. Diğerlerinin genel durumları iyi, inşallah onları da şifayla taburcu edeceğiz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri