Tıp doktoru güzellik yarışmasında birinci seçildi: İdil Bilgen kimdir?

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan İdil Bilgen Miss Turkey 2024 birincisi oldu. Peki İdil Bilgen kimdir?. İşte ayrıntılar.

AMİDA HABER- Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu. Gece boyunca büyük bir heyecan ve coşku devam eden yarışmada Türkiye'nin en güzel kızı İdil Bilgen oldu. Peki, Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Gecede, jüriyi Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erbek gibi Türkiye eski güzelleri oluşturdu.

2024’ün kraliçesi belli oldu

İdil Bilgen, 20 finalisti geride bırakarak 2024'ün kraliçesi seçildi. 1.80 boyundaki Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.

İdil Bilgen, Türkiye’yi Miss World'de temsil edecek

Yarışmada 2. Ligi Cemre Üker aldı. 23 yaşındaki Ülker, 1.79 boyunda ve Paris School of Business, Uluslararası Pazarlama & İş Geliştirme Yüksek Lisans son sınıf öğrencisi. Cemre Üker, Ülkemizi Miss Supranational'da temsil edecek .

Gece boyunca büyük bir heyecan ve coşku yaşanan yarışmada, İdil Bilgen'in zarafeti, özgüveni ve etkileyici duruşu dikkat çekti.

Bilgen, finaldeki performansı ve etkileyici cevaplarıyla jüri üyelerinin beğenisini topladı ve en yüksek puanı alarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.

İdil Bilgen kimdir?

İdil Bilgen, 24 yaşında ve 1.80 cm boyunda, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. 11 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olarak Türkiye'nin en güzel kızı unvanını kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri