VİDEO- Diyarbakır’da da çekimleri yapılan o dizi büyük beğeni topladı

Diyarbakır’da da çekimleri yapılan ve Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği Güzel Aşklar Diyarı dizisinin il bölümü yayınlandı

AMİDA HABER - Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliği yaptığı “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin ilk bölümü dün akşam Kanal D de yayımlandı.

Yönetmenliğini Diyarbakırlı sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Kanal D'nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Büyük beğeni toplayan dizinin bazı sahneleri Diyarbakır’da çekilmişti.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği çekimleri Diyarbakır, Kapadokya, ,İzmir ve Karadeniz Bölgesi’nde yapılacak Güzel Aşklar Diyarı dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı ve Boyut Film’in yapımını üstlendiği “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin çekimleri Kapadokya’da tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Meltem Cumbul, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık ve Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür Sanat Haberleri