Diyarbakır’da görev yapan Dr. Noyan sendika temsilcisi oldu

Diyarbakır’da görev yapan Dr. Kemal Noyan Hekim Birliği Sendikası İl Temsilciliği görevine atandı.

AMİDA HABER- Daha önce Aile Hekimleri Dernekleri Federasyon Başkanlığı yapan Dr. Kemal Noyan’a yeni görev verildi. Diyarbakır'da görev yapan Noyan, Hekim Birliği Sendikası İl Temsilciliği görevine atandı.

'Sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için çaba içinde olacağım'

Amida Haber'e konuşan Noyan, sağlık sektöründe yaşananlar ile sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için çaba içinde olacağını söyledi.

Noyan, “Başta sağlık çalışanına şiddet olmak üzere Hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarının mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi ile bölge halkının sağlık kalitesinin iyileşmesinin birbiri ile yakından ilişkili olduğunu düşünüyorum. Hekim Birliği Sendikası Diyarbakır İl Temsilciliğini önce Şube Başkanlığına sonra da bölgesel ve ulusal anlamda etkili, sendika üyelerinin sorunlarını çözen, sosyal ve kültürel olarak dayanışmayı tesis edecek bir yapıya kavuşturmak istiyorum.” Dedi.

Kemal Noyan kimdir?

AHEF Disiplin Kurulu Üyeliği, Hukuk-Mevzuat, Örgütlenme ve Bölge Koordinatörlüğü Komisyonu üyeliği, Eğitim komisyonu Yürütme Kurulu üyeliği ve Sosyal projeler komisyon Başkan Yrd. Görevlerinde bulunan Dr. Kemal Noyan son olarak 2021-2023 döneminde Aile Hekimleri Dernekleri Federasyon Başkanı olarak görev yaptı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sağlık Haberleri