11 maçta 6 gol atan Kürt futbolcunun performansı büyüleyici

Almanya liginde Stuttgart forması giyen Kürt futbolcu Deniz Undav 11 maçta 6 gol attı. Avrupa futbolunun parlayan yıldızı ile ilgili performans istatistikleri göz kamaştırıyor.

AMİDA HABER – Amedspor’un sıkı hayranı olan Kürt futbolcu Deniz Undav Almanya Bundesliga’da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Stuttgart forması giyen Undav ligde 11 maçta oynadı.

Oynadığı maçlarda 6 gol atan ve bir asist yapan Undav, kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Ligde şimdiye kadar 11 maçta mücadele eden Deniz Undav, her 63.3 dakikada bir gol atmış durumda.

3 milyon euro yükseldi

Dünyanın en ünlü futbolcuları Messi ve Ronaldo’yu istatistiklerde geride bırakan Deniz Undav’ın fiyatı 3 milyon euro daha yükseldi. Değeri 28 milyon euro olarak hesaplanan Undav’ın bu performansını sürdürmesi durumunda değerine değer katacağı belirtiliyor.

Karacadağ’dan dünya yıldızları arasına

Gönlünü yeşil kırmızılı Amedspor’a kaptıran Deniz Undav, Almanya doğumlu. Ailesi Diyarbakır’ın uzantısı olan Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki Karacadağ bölgesinden Almanya’ya göç etti. Deniz Undav, Almanya’da doğmasına rağmen Kürtçeyi iyi biliyor. Attığı golden sonra gol sevincini “cîda” oynayarak yaşayan Undav’ın bu hareketi sosyal medyada rekor kırmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri