Amedspor 3 bombayı patlatıyor: İşte o isimler

Süper Lig’e çıkma yolunda çalışmalarını sürdüren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da taraftarı heyecanlandıran gelişme yaşandı. Amedspor bir hafta içinde 3 önemli transfer gerçekleştirecek. İşte o isimler…

AMİDA HABER- Son iki haftada istediği sonucu alamayan TFF 1. Lig’in yeni ekibi Amedspor’da Sakaryaspor mesaisi sürüyor. Ligin 3. Hafta mücadelesinde yeşil kırmızılı ekip 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’da Sakaryaspor’a konuk olacak. İstanbulspor yenilgisinin ardından toplanan Amedspor kafilesi çalışmalara başladı.

Transferler açıklanıyor

Takımda hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer komitesinin forvet, sağ ve sol kanat arayışları sürüyor. Titiz bir şekilde yürütülen transfer çalışmalarında sona gelindiği öğrenilirken, Amedspor Kulübünün bomba transferleri bir hafta içinde açıklayacağı öğrenildi.

İşte o isimler

İddiaya göre Amedspor transfer komitesi, Sakaryaspor’dan ayrılan Lamkel Ze’yi yakın markaja aldı. Lamkel Ze ile görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, yakın zamanda transferin açıklanması bekleniyor. İsmi sır gibi saklanan forvet ve sağ kanat oyuncusun transferi konusunda büyük bir mesafe kat etti.

Taraftarın gözü kulağı bu hafta açıklanacak olan transferlerde.

Lamkel Ze neden ayrıldı?

İddiaya göre 27 yaşındaki futbolcunun, kendisine vaat edilen peşinatın ödenmediği gerekçesiyle bu kararı verdiği ileri sürüldü.

Amedspor'a mesaj vermişti

Sakaryaspor'dan ayrılacağını kaydeden Didier Lamkel Ze, resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Kamerunlu futbolcu, TFF 1. Lig ekibi Amedspor stadyumunu ve taraftarlarını paylaşmıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri