Amedspor Başkanı Elaldı’dan hakeme saldırı hakkında çarpıcı açıklamalar!

Amedspor kulübü başkanı Aziz Elaldı gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Elaldı açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Amedspor Başkanı Elaldı’dan hakeme saldırı hakkında çarpıcı açıklamalar! Amedspor kulübü başkanı Aziz Elaldı gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Elaldı açıklamalarında dikkat çeken ifadeler kullandı.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor’da kulüp başkanı Elaldı ,dün MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında sahaya giren Ankaragücü başkanı ve yakınındakilerin maçın hakemi Halil Umut Meler'e saldırısı, Iğdırspor deplasmanı ve Amedspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Amedspor kulübü başkanı Aziz Elaldı geçmiş dönemde yeşil sahalarda Amedspor’a yapılan saldırılar hakkında konuşurken; “Eğer siz bir vukuat yapan bir kulübe ceza vermiyor ve onu ödüllendiriyorsanız, o diğerlerinin gelinen noktası da bu olacaktır” dedi.

Amedspor kulüp başkanı Aziz Elaldı açıklamasında şu ifadeleri kullandı

“Hakem yapılan saldırıyı kınıyoruz bir an önce ağır cezalar verilmesini istiyoruz. Artık , Türk futboluna örnek olacak, türk futbolunun seyrini değiştirecek bir ceza almalarını istiyoruz. Buradan hakem arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah çok yakın zamanda tekrar sağlıklarına kavuşur ve tekrar yeşil sahalarda düdüklerini çalarlar.

IĞDIRSPOR’A TEŞEKKÜR

Taraftar yasağını kaldırdıkları için Iğdırspor’a, yönetici ve başkanları Cantürk Alagöz’e buradan çok özel teşekkürlerimi iletiyorum. Bize verdiği ilgi, alaka ve bizi ağırlamalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Örnek bir davranış oldu. Buradan kendim adıma, Diyarbakır adına, Amedspor camiası adına kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah  biz de onları burada çok iyi şekilde ağırlayacağız.

Biz Iğdır’a giderken Bolu kampına gittik. Bolu kampından çok verimli bir kamp  geçirdik ve onların sonucunu da Iğdır’da aldık. Iğdır’dan dönerken çok duygulu anlar yaşadık.

Amedspor’un büyüklüğünü, Amedspor’un camiasının ne kadar değerli oldğunu bir kez daha amladık. Iğdırda,doğubeyazıt ta ,patnosta, bizi karşılayan ve bize sevgisini gösteren halk için olsa bile amedsporu hakettiği noktaya getireceğiz. O gece dönüş yolunda bu kararımın ne kadar doğru olduğunu ve ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gördüm. Bu beni ve Amedspor’u bir kez daha hedeflerimize kenetlemiş oldu.

ANKARAGÜCÜ AMEDSPOR’A DA LİNÇ GİRİŞİMİ YAPMIŞTI

Yıllarca Amedspor’a Ankaragücü’nde yapılanları gördük. Orda linç girişiminde bulunuldu. Ve linç girişiminde tesadüf olarak oradaki yönetici arkadaşlarımız hayatlarını kaybetmedi. O kadar feci bir linç vardı. Ondan daha önce bursa olayları vardı. Ben hep diyorum; Dünyanın hiçbir yerinde o maç oynatılmazdı ama bizi vura vura o maçı oynattılar ve vura vura aldılar. Normalde o kadar ırkçılığın sonuçlarının farklı olması gerekirken olmadı, bunun gibi bir sürü olay yaşandı. En son bütün mülki amirlerin yanında oturuyordum ve  90 dakika boyunca ırkçılık ve bir sürü küfürler atıldı.

Bir tane mülki amir kalkıp da işte şu küfürleri susturun , anons yapın demedi. Konu Amedspor olunca böyle haksızlıklar uğruyorduk. Zaten taraftar yasağı konusunda da bildiğiniz gibi dünyada emsali olmayan yasak ve bunları sonucunda gelinen nokta dün akşamki olaylar olmuştur. Yani siz Ankaragücü’ne ve ya bir takıma bu kadar müsamaha ederseniz ondan başka takımlar da başka kişiler de  bundan dolayı güç alacaktır. Eğer siz bir vukuat yapan bir kulübe ceza vermiyor ve onu ödüllendiriyorsanız, o diğerlerinin gelinen noktası da bu olacaktır.

SPORTİF DİREKTÖR MURAT YİĞİTERÎN İSTİFASI

Amedspor’da sportif direktör olarak görev yapan Murat Yiğiter’in istifasının sorulması üzerine Elaldı şu ifadeleri kullandı;

“Murat Yiğiter’in istifası tamamen kendi kararıdır. Kendisine bize verdiği emekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri