Amedspor devreye girdi: Deniz Naki konuşacak mı?

Amedsporlu eski oyuncu Deniz Naki ile Kulüp Başkanı Aziz Elaldı arasındaki atışmada, Yüksek İstişare Kurulu devreye girdi. Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1’inci Lig’in yeni ekibi Amedspor ekibi, Sakarya maçı için İstanbul’a uçtu. Yeşil kırmızılı ekip ligin 3. Haftasında İstanbul’da Sakaryaspor’a konuk olacak. Teknik Direktör Ersun Yanal öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Diyarbakır ekibinde hedef 3 puan. Maça saatler kala yurtdışında yaşayan Amedspor’un eski futbolcusu Deniz Naki’nin Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı hedef alan açıklamaları büyük tepki toplamıştı.

Amedspor YİK devreye girdi

Aziz Elaldı ile Deniz Naki arasındaki kavgada yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere Amedspor Yüksek İstişare Kurulu, yaşanan tartışmalardan kulübün zarar görmemesi için yurt dışında yaşayan Deniz Naki ile iletişime geçti. Telefonla yapılan görüşmede sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların kulübü yıprattığı iletildi.

Açıklama yapmayacak

Deniz Naki ise, amacının kulübü yıpratmak olmadığını, bazı yanlış uygulamalara dikkat çekmek için açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti. Yapılan görüşmelerin ardından Yüksek İstişare Kurulu, Deniz Naki’ye sosyal medya üzerinden tartışmalarını bitirmesi çağrısında bulundu. Amedspor’un zarar görmemesi için Naki’nin Perşembe günü yapacağını duyurduğu açıklamayı yapmayacağı öğrenildi.

Deniz Naki ne demişti?

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Deniz Naki, "Çarşamba günü Amedspor’un maçı var. Bu nedenle açıklamamı Perşembe günü belgeleriyle birlikte saat 21:21 de açıklayacağım. Perşembe günü belgeleri sunmazsam namert ben olayım ama belgelerden sonra istifa etmezsen gerisini sen düşün. Bu duruma geldiğim için tüm Amedspor taraftarından özür diliyorum. Amedspora en son zarar verecek kişi benim." ifadelerini kullanmıştı.

Edemen: Konuşmalar zarar veriyor

Öte yandan Deniz Naki’nin Amedspor’da oynadığı dönemde Kulüp Başkanı olan Nurullah Edemen dün Amida Haber’e konuşmuş, söz konusu açıklamaların kulübe zarar verdiği belirtilmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri