Amedspor-Erokspor maçı biletleri satışta: Taraftara uyarı

Trendyol 1. Ligin 8. Haftasında Antalya’da oynanacak Amedspor-Erokspor karşılaşmasının bilet satışları başladı. Amedspor’dan yapılan açıklamada taraftara Passolig kartı olmayan taraftarlara uyarı geldi.

AMİDA HABERDiyarbakır Stadyumu’nun futbol oynamaya hazır hale gelmemesi sebebiyle maçların dışarda oynayan Amedspor TFF 1. Lig’in 8’inci haftasında İstanbul ekibi Esenler Erokspor’u konuk ediyor.

6 Ekim Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda saat 19:00’da oynanacak karşılaşma önce Amedspor’dan taraftara takımı yalnız bırakmamaları çağrı yapıldı.

Passolig kartı uyarısı

Öte yandan Amedspor-Erokspor maçının bilet fiyatları da açıklandı. Biletlerin satışa çıkarıldığını duyuran Amedspor, taraftarlara maç saatine kadar Passolig kartı çıkarmaları uyarısında bulunda.

Passo mobil uygulamasından ve http://Passolig.com.tr adresinden Amedspor Passolig kaydı oluşturarak biletlerinizi alabilirsiniz, denilen açıklamada, “Amedspor Passolig kart başvurusu yaptıktan sonra kartı beklemeden bilet alabilir, Passo uygulasındaki QR kod aracılığı ile maça giriş yapabilirsiniz.” bilgisine yer verildi.

Açaklamada şöyle denildi:

* Amedspor Passolig kartı bulunan veya maç saatine kadar Amedspor Passolig kartı çıkarıp bilet satın alan tüm taraftarlarımız maça giriş yapabileceklerdir.

* Farklı bir kulübe ait Passolig kartı bulunanlar da maç saatine kadar Amedspor Passolig'ini de çıkarıp maça girebilirler.

* Kapılar maçtan en az 2 saat önce açılacaktır.

* Taraftarlarımızın bilet alabilmesi için Amedspor Passolig üyeliğinin olması gerekmektedir.

Amedspor-Erokspor bilet fiyatları

Batı Alt Tribünü 100 TL

Batı Üst Tribünü 100 TL

Doğu Alt Tribünü 50 TL

Misafir Takım Tribünü 65 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri