Amedspor, Pendik ile kendi evinde oynayabilecek!

Son haftalarda Diyarbakır Stadyumu’ndaki saha zemininin futbola elverişli olmaması nedeniyle iç saha maçlarını farklı illerde oynamak zorunda kalan Amedspor, Pendik maçını kendi evinde oynayabilecek.

AMİDA HABER – Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, son haftalardaki kötü sonuçlardan dolayı zirve yarışının gerisine düşse de, ligin 9. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı için yoğun mesai harcıyor. Teknik Direktörü Ersun Yanal liderliğinde çalışmalarını sürdüren Amedspor 19 Ekim tarihinde Ankara ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Yeşil-kırmızılı ekip 27 Ekim tarihinde ise Pendikspor’u kendi sahasında konuk edecek. Son haftalarda saha zemininin futbola elverişli olmaması nedeniyle iç saha maçlarını da farklı illerde oynamak zorunda olan Amedspor, Gençlerbirliği maçını kendi seyircisi önünde oynamak istiyor. Saha zeminin kötü olması nedeniyle adeta turizm acentası gibi her hafta farklı bir ilde oynamak zorunda kalan Amedspor’a sosyal medyada “Amed Turizm” yakıştırması yapılmaya başlandı. Esenler Erokspor’a 4-0 yenilen Amedspor için “Otogar takımına karşı 4-0 yenilmek her babayiğidin harcı değil” diyen taraftarlar, teknik direktör ve yöneticilere istifa çağrısında bulunmuştu.

Amedspor puan durumu

Trendyol 1. Lig’de liderlik koltuğuna 16 puan ile Kocaelispor otururken, Amedspor 12 puan ile 10. sırada yer alıyor. Lider Kocaeli ile Amedspor arasında sadece 4 puan fark bulunuyor. Amedspor’un Gençlerbirliği maçında galip gelmesi, yeşil kırmızılı ekibin üst sıralara yerleşmesini sağlayacak. Pendikspor ile kendi evinde 3 puan kazanması halinde ise, ligde büyük bir avantajı yakalamış olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri