Amedspor ile bu haftaki rakibi Şanlıurfa’yı mesken tuttu!

Trendyol 1. Liginde mücadele eden Amedspor’un saha zemin bozukluğu krizi devam ediyor. Geçen haftaki Boluspor maçını kendi sahasında oynayan Amedspor, bu kez de rakibi Yeni Malatyaspor’un saha sorunu nedeniyle yine Şanlıurfa’ya misafir olacak.

AMİDA HABER – Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün saha zeminini futbol oynamaya elverişli hale getirmemesi nedeniyle suç duyurusunda bulunan Amedspor yönetimi, Trendyol 1. Lig’de kendi sahasında oynayacağı maçları kendi saha ve seyircisi önünde oynayamıyor.

Şanlıurfa Stadyumu komşu takımların meskeni oldu

Ligin 6. Haftasında Boluspor’u konuk eden Amedspor Diyarbakır Stadyumunun zemine takılmış, Amedspor yediği son dakika golüyle 1-1 berabere kalmıştı. Teknik direktör Ersun Yanal, yedikleri son golü saha zeminine bağlamıştı.

Saha zedeler!

Amedspor, ligin 7. haftasında 29 Eylül Pazar günü Yeni Malatyaspor ile saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. Bu sefer de Yeni Malatyaspor-Amedspor Malatya Stadyumu’ndaki eksiklikler nedeniyle Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda karşılaşacak.

İkişer kez misafir oluyorlar

Yeni Malatyaspor, önümüzdeki hafta da deplasman maçında ev sahibi Şanlıurfaspor ile oynayacak olması nedeniyle, iki maç üst üste Şanlıurfa’ya misafir olacak.

Amedspor ise Lig 4. hafta maçında, Şanlıurfa'da Kocaelispor ile karşılaşmış ve tartışmalara konu olan maçtan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

Amedspor ve bu haftaki rakibi Yeni Malatyaspor, bu durumda yaşadıkları stadyum sorunları nedeniyle ikişer hafta Şanlıurfa’ya misafir oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri