Amedspor-İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Diyarbakır temsilcisi Amedspor 100 gün aradan sonra taraftarıyla buluşuyor. Peki Amedspor-İstanbulspor maçı hangi kanalda, maç canlı verilecek mi? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1. Lig’in yeni ekibi 110 gün aradan sonra yarın kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’u konuk edecek. Diyarbakır stadyumundaki maçın başlama saati 21:00

Amedspor’un bu önemli maçtaki tek hedefi 3 puan alarak taraftarına armağan etmek. Amedspor taraftarı karşılaşmaya günler kala bu maça kilitlendi. Yaklaşık 20 bin taraftarın yanı sıra TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Diyarbakır Valisi, AK Parti, DEM ve CHP Milletvekillerinin maçı izlemesi bekleniyor.

Amedspor kendi sahasında ilk maçına çıkıyor

Dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle takip edilen Amedspor’a gönül vermiş taraftarlar da yarın oynanacak maçı canlı izlemek istiyor.

Maç canlı verilecek mi?

Amedspor-İstanbulspor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü?

Maç hangi kanalda?

En çok soruların sorulardan birkaçı da Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 19 Ağustos Pazartesi akşamı oynanacak Amedspor-İstanbulspor maçı saat 21:00 olarak belirlendi. Maç Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak. Amedspor-İstanbulspor maçı beIN SPORTS MAX 1 ve TRT Spor’da canlı yayınlanacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri