Amedspor TFF’ye başvurdu: Erokspor maçı nerede oynanacak?

Son dakika: Amedspor Kulübü, 6 Ekim tarihinde kendi saha ve seyircisi önünde oynaması gereken Erokspor maçının başka bir ilde oynanması için TFF’ye başvurdu.

AMİDA HABER - TFF 1. Ligde süper lig iddiasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor 29 Eylül tarihinde ligin son sırasında bulunan Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Bandırma maçının ardından verilen bir günlük iznin ardından Amedspor kafilesi Teknik Direktör Ersun Yanal öncülüğünde çalışmalara başladı.

Diyarbakır Stadyumu üçüncü kez bakıma alındı

3 puan parolasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da önemli bir gelişme yaşandı. 3 ayda iki defa bakıma alınan Diyarbakır Stadyumu Amedspor-Boluspor maçı sonrası tarlaya dönmüştü. Çim ihalesini alan firmanın 25 Kasım tarihine kadar süre istemesi nedeniyle saha bir kez daha bakıma alınacak ve uzun süre maçlar oynanamayacak.

Amedspor TFF’ye başvurdu

Amedspor Kulübü, Diyarbakır Stadyumu’nun bakıma alınması nedeniyle 6 Ekim tarihinde kendi saha ve seyircisi önünde konuk etmesi gereken Erokspor maçının başka bir ile alınması için TFF’ye başvurdu. Amedspor başvurusunda, maçın Diyarbakır’a yakın bir ile alınmasını talep etti. Başvuruyu değerlendirecek olan TFF’nin önümüzdeki günlerde kararını açıklaması bekleniyor.

Yeni Malatya maçı Şanlıurfa’da oynanacak

Öte yandan Amedspor’un 29 Eylül tarihindeki Yeni Malatyaspor maçının nerede oynanacağı belli oldu. Yeni Malatyaspor-Amedspor maçının Şanlıurfa’da oynanması bekleniyor.

İhaleyi alan firma son kez süre istedi

Amedspor-Boluspor maçında Diyarbakır Stadyum zemininin tarlaya dönmesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, çim ihalesini alan firmayı son kez uyararak süre vermişti. İhaleyi alan firmanın, saha zeminiyle ilgili 25 Kasım tarihine kadar Bakanlığa taahhüt vermişti.

Amedspor’un son üç maçını kiminle nerede oynayacak?

Amedspor 29 Eylül tarihinde Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfa’da, 6 Ekim tarihindeki maçın ise Diyarbakır’a yakın bir ilde oynaması bekleniyor. Amedspor 19 Ekim tarihinde ise deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Amedspor 27 Ekim tarihide ise İstanbul ekibi Pendikspor’u konuk edecek. Maçın Diyarbakır’da oynanması bekleniyor.

Amedspor: Sorumlu Gençlik Spor

Öte yandan Amedspor Kulübü, Boluspor maçının ardından Diyarbakır Stadyumu’nda saha zemininin futbola elverişli hale getirilmemesinden sorumlu tuttuğu Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri