Amedspor yönetimi sessiz, taraftar isyanda!

Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Maç öncesi açıklanan fahiş bilet fiyatlarına taraftar tepkili, yönetim ise sessiz.

AMİDA HABER - TFF 1 Lig’de sezonun ilk maçında Amedspor Pazar günü İstanbul’da Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Kritik maç öncesi Karagümrük Kulübü, misafir takım bilet fiyatlarını açıkladı. Karagümrük misafir tribünü bilet fiyatlarını 981 lira olarak belirledi. Açıklanan bilet fiyatlarının fahiş olması sporseverlerin tepkisine neden oldu.

Trabzon’un UEFA maç bilet fiyatları

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Trabzonspor, dün sahasında Rapid Wien’i konuk etti. Ev sahibi takım 1-0 mağlup olurken, bu maçın kale arkası bilet fiyatları 350 TL olarak açıklanmıştı.

Süper lig takımı olan Trabzonspor’un UEFA maçı bilet fiyatlarının 350 TL’den, Pazar günü Amedspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük Kulübü’nün bilet fiyatlarını 981 TL olarak belirlemesi spor camiasında tartışmalara neden oldu.

‘Bilet fiyatları 10 binde olsa takımı yalnız bırakmayız’

Sosyal medya platformlarından itirazlarını yükselten Amedspor taraftarı, fahiş fiyat uygulamasının düzeltilmesini beklerken, bazı taraftarlar “Bilet fiyatları 10 bin TL’de olsa takımımızı yalnız bırakmayacağız” açıklaması yaptı.

Yönetim sessiz

Taraftarın bilet isyanı devam ederken yönetimden konuyla ilgili bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

Maça iki gün kaldı

Amedspor Pazar günü Olimpiyat Stadyumu’nda saat 19.15’te Fatih Karagümrük ile karşılaşacak, maçı süper lig hakemi yönetecek.

Amedspor taraftar gurubu Barikat maça gitmiyor

Öte yandan Karagümrük takımının belirlemiş olduğu bilet fiyatlarını fahiş bulanan Amedspor Barikat gurubu maça gitmeyeceklerini duyurdu.

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Barikat'ın tribün üstü bir yapılanma olduğunu, sadece Amedspor için bir arada olmayan, herkesin birbirini ailesinden gördüğü üyelerden oluştuğu bir yapı olduğu aşikârdır. Bir arkadaşımızın dahi maddi sıkıntılardan ötürü gelememesini göz önünde bulundurarak bölgelerdeki Barikat yapılanmalarımızın ortak kararını siz değerli halkımıza bildiriyoruz” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri