Amedspor’a 10 günde 3 sansür: Beinsports’un kafası karıştı!

TFF 1. Ligde yeni sezon başladı. Yayıncı kuruluş Beinsports Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a 10 gün içinde 3 ayrı sansür uyguladı. Yönetim ve taraftar tepkili.

AMİDA HABER- Yeni sezonda TFF 1. Ligde mücadele edecek olan Amedspor ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük’e konuk oldu. TRT 1 ve Beinsports tarafından yayınlanan maç golsüz sona ermişti. Karşılaşma öncesi ve sonrası yayıncı kuruluş Beinsports önce Amedspor’un logosu yerine Iğdır FK’nin logosunu kullandı, bir sonraki yayınında ise Amedspor’un ismini kullanmadı. Beinsports’un son vukuatında ise Amedspor’un ismini kullanmadı.

Amedspor harekete geçti

Üst üste gelen hatalar nedeniyle Amedspor yönetimi harekete geçti, Beinsports yetkililerini uyardı. Basından sorumlu yönetim kurulu üyeleri, bazı alanlarda Beinsports’un gerekli düzenlemeleri yaptığını, bazılarının ise devam ettiğini söyledi.

Skandala imza atan Beinsports’a tepki

Bazı Amedspor taraftarları söz konusu ayrımcı uygulamaya tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından yorum yapan Amedspor taraftarları, Beinsports’un logo Amedspor isminin kullanılmaması skandalına tepkili. Taraftarlar, Başka bir programda ise Amedspor yerine Iğdır FK logosu kullanıldı.

Beinsports resmi web sitesindeki fikstür takviminde ise Amedspor adı yazılmadı. Bugünkü programda ise sadece logonun kullanıldığı belirlendi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri