Amedspor’a rakip geliyor: Batman gümbür gümbür!

Lige iddialı başlayan ancak istediği çıkışı yakalayamayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor zirveden uzaklaşmaya devam ediyor. Başarısı ile göz dolduran Batman ekibi sezonu lider tamamlarsa Amedspor’a rakip olacak.

AMİDA HABER - Tarihinde ilk kez TFF 1’inci Lige yükselen Amedspor ligin 9’uncu haftasında Ankara ekibi Gençlerbirliği ile karşılaştı. 3 puan için sahaya çıkan yeşil-kırmızılı ekip Diyarbakır’a 1 puanla döndü.

13 puanla 11 sırada yer alan yeşil-kırmızılı ekibin zirveden uzaklaşması taraftarı mutsuz ederken, TFF 2’inci Lig Kırmızı grubun lideri Batman Petrolspor’un yükselişi dikkat çekiyor.

Amedspor’un oyuncusu Batman’ı lider yaptı

Son haftalardaki oyunu ile dikkatleri üzerine çeken Batman ekibi dün kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon FK'yı konuk etti. Batman Petrolspor, rakibini Mert Çapar'ın ‘akıl dolu’ golü ile 1-0'lık skorla devirdi. Petrolspor aldığı galibiyetle averaj farkıyla grubunda liderliğe yükseldi. Maç sonrası taraftarlar halaylı ve horonlu kutlama yaptı.

Batman’ın yükselişi göz dolduruyor

Son haftalarda Amedspor’un aldığı kötü sonuçlar gözleri Batman ekibine çevirdi. 2’inci Lig’de liderlik koltuğuna oturan Batman Petrolspor sezonu lider tamamlarsa önümüzdeki yıl Amedspor’la aynı grupta mücadele edecek ve Amedspor’a rakip olacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri