Amedspor’da gerginlik: İstişare Kurulu’ndan çağrı!

Amedspor yönetimi ve taraftarı arasında yaşanan tartışmaların sona ermesi için İstişare Kurulu devreye girdi. Baysal’dan yönetim ve taraftara uyarı geldi.

AMİDA HABER- Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar yüzünden eleştirilen hedefinde olan TFF 1’inci Lig’in güçlü ekibi Amedspor’da taraftar ve yönetim arasındaki soğukluk sürüyor. Hafta sonu İstanbul ekibi Pendikspor’u konuk edecek olan yeşil kırmızılı ekipte, karşılaşma öncesi Ersun Yanal ile Amedspor yönetim kurulu üyesi Faysal Tosun’un bazı taraftarlarla yaşadığı sözlü tartışmalar tepkilere neden olmuştu.

Baysal Amida Haber’e konuştu

Yeşil-kırmızılı taraftarlar ile yönetim arasında yakışmayan görüntüler üzerine Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal’dan dikkat çeken açıklama geldi.

Diyarbakır Stadyumu’nun uzun süredir bakımda olması nedeniyle taraftarın takımına hasret kaldığını belirten Baysal, kötü günlerin geride kalacağını söyledi.

‘Denge yakalanacağını umut ediyoruz’

Takıma fayda sağlayacak düzeyli tartışmaların önemli olduğunu vurgulayan Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, hassas bir süreçten geçtiklerini bu nedenle herkesin dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Yöneticilerin, taraflarla aralarında yaşanan tartışmalara daha sağduyulu yaklaşılması gerektiğini ifade eden Baysal, bu konuda bir dengenin yakalanması gerektiğini belirtti.

‘Sağduyulu davranmak durumundayız’

Baysal şöyle devam etti, “Düzeyli tartışmanın kimseye bir zararı yok. Ortada seçilmiş bir yönetim var, Kurul olarak bizim söyleyeceğimiz tek şey, bize yakışmayan görüntülerden uzak durmak. Deminde belirttiğimiz gibi aylardır takımımız kentten uzak, insanları takımını özlüyor. Bunu çok iyi anlıyoruz. Ancak daha sağduyulu ve sakin olmak durumundayız. Hiçbirimizin bu takımı yıpratmaya hakkı yok. Görevde olan 30’a yakın yönetici arkadaşımız var, birçoğunun deneyimi var” diye konuştu.

Taraftara çağrı

Baysal, taraftarında sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini belirterek, Amedspor’a zarar verebilecek olaylardan kaçınılması gerektiğini söyledi.

Baysal taraftara yönelik şunları söyledi: “Beklenti oluştu, futbol içinde bunlar doğal. Taraftarımız sağduyu içinde hareket etmesi gerekir. Daha sakin, takıma zarar verecek olaylardan kaçınmaları. Bu yönetime destek vermeleri gerekiyorlar. Herkesi sağ duyu içinde hareket etmeye davet ediyorum.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri