Amedspor’da ‘gurbet’ dönemi bitiyor!

Yılan hikayesine dönen Diyarbakır Stadyumu’ndaki bakım onarım çalışmalarında sona gelindi. 27 Kasım tarihindeki Amedspor-Pendikspor maçının Diyarbakır’da oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AMİDA HABER - 4 ay içinde iki defa bakıma alınan Diyarbakır Stadyumu’ndaki çalışmalar Amedspor’u mağdur etmeye devam ediyor. TFF 1. Lig takımlarından Amedspor’un maçlarını oynadığı Diyarbakır Stadyumu’nda, stadyumun zeminindeki bozulmaların giderilmesi için yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Stadyumun, 27 Ekim Pazar günü gerçekleşecek Amedspor - Pendikspor karşılaşmasına hazır hale getirileceği öğrenildi.

Çim bakımı yapıldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kum takviyesinin ardından, bugün de çim bakımı yapıldı. Uzman ekipler, stadyumun zeminini düzeltmek için titizlikle çalışıyor. Çimlerin büyümesi ve oyuncular için güvenli bir oyun alanı sağlanması amacıyla yapılan bakım çalışmaları, Amedspor taraftarlarının da dikkatini çekiyor.

Amedspor taraftarıyla buluşamadı

Diyarbakır Stadyumu’nun, hem yerel hem de bölgesel spor camiası için büyük bir öneme sahip olduğu vurgulanırken, Amedspor’un bu sezonki performansı ve taraftar desteğiyle birlikte, stadyumun bakımlı bir şekilde hazır olması bekleniyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, futbolseverler de daha iyi bir maç deneyimi yaşamayı umuyor.

27 Ekim’de bitecek mi?

Konuyla ilgili Amida Haber’e konuşan yetkililer, stadyumun zeminindeki bu iyileştirmelerin, Amedspor’un maç performansına olumlu katkı sağlayacağına inanıyor. 27 Ekim’de oynanacak karşılaşma için tüm hazırlıkların tamamlanması ve stadyumun en iyi şekilde misafirlerini ağırlaması bekleniyor.

Ersun Yanal için alarm!

Bu arada yeşil-kırmızılı ekibin Erokspor’a farklı yenilmesi teknik direktör Ersun Yanal için alarm zillerinin çalmasına neden oldu. Taraftarlar, Ersun Yanal’ın istifasını istiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri