Amedspor’da sıcak gelişme: Max Gradel ve Kristijan Lovric imza atıyor

Son dakika: Bir süredir sol kanat arayışında olan Amedspor Fildişi Sahili oyuncu Max Gradel ve Hırvat sağ kanat oyuncusu Kristijan Lovric ile büyük oranda anlaştı, saatler içinde her iki oyuncunun imza atması bekleniyor.

AMİDA HABER - TFF 1. Lig’de süper lig iddiasıyla hazırlıklarını sürdüren ancak son 3 maçta isteği sonucu alamayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün Kocaelispor’u konuk edecek. Diyarbakır Stadyumu’ndaki tadilat nedeniyle karşılaşma Şanlıurfa’da bulunan 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Hazırlıklarını tamamlayan yeşil kırmızılı ekip dün akşam karayolu ile Şanlıurfa’ya gitti. Karşılaşma 21.00’da başlayacak.

Sol kanat Gradel’e emanet

Bir süredir transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda forvet, sol ve sağ kanat bölgesi için arayışlarını sürdüren yeşil kırmızılı ekip Sakaryaspor’un sezon başında Gaziantep FK’den kadrosuna kattığı Max Gradel ile görüşme yaptığı, görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Transfer komitesi ile görüşen Gradel’in her konuda Amedspor’la anlaştığı, saatler içinde oyuncunun imza atması bekleniyor.

Sağ kanat Hırvat oyuncuya emanet

Transfer komitesi geçtiğimiz sezon NK Osijek forması giyen Hırvat oyuncu Kristijan Lovric ile görüştü. Futbolcu sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geliyor. Her iki oyuncunun yakın zamanda imza atması bekleniyor.

Sakarya’dan ayrıldı

Bu arada Gradel’in Sakaryaspor’dan resmen ayrıldığı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri