Amedspor’dan çifte bomba: İkisinin de süper lig deneyimi var

Trendyol 1. Lig’in flaş ekibi Amedspor, orta saha ve defans hattına süper lig deneyimi olan iki futbolcu ile anlaşma sağladığı belirtiliyor.

AMİDA HABER- Süper lig iddiasıyla hazırlıklarını sürdüren Amedspor camiasında son dakika gelişmesi yaşandı. Amedspor transfer komitesi, teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda orta saha ve defans hattına takviye yapmak için harekete geçti. Transfer komitesinin çalışmaları devam ederken, bomba iki transfer haberi geldi.

Amedspor'a orta saha ve defans takviyesi

Amedspor’un son olarak süper lig takımı Gaziantepspor forması giyen Kamerunlu defans oyuncusu Nicolas N'koulou’yu 1 yıllığına kadrosuna kattığı iddia edildi.

Nicolas N'koulou bombası

Bir diğer bomba transfer haberi de Pendikspor’tan geldi. İddiaya göre Amedspor, geçtiğimiz sezon son olarak Pendikspor forması giyen Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye ile anlaşmaya vardı.

Öte yandan sosyal medyada yer alan transfer iddiasıyla ilgili Amedspor Kulübünden resmi bir açıklama yapılmadı. Transferin açıklanıp açıklanmayacağı önümüzdeki dakikalarda netleşmesi bekleniyor.

Haber: Hasan Kösen

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri