Amedspor’dan kötü haber: 8 hafta oynayamayacak!

Amedspor Uğur Adem Gezer ve Erkan Sasa ile ilgili açıklamada bulunarak, sağlık raporlarını paylaştı.

AMİDA HABER – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Ligi’nde mücadele eden ve dün Boluspor maçının hazırlıklarına başlayan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da, Uğur Adem Gezer ve Erkan Sasa’nın sakatlandığı açıklandı. Futbolcuların sağlıklarıyla ilgili açıklamayı kulüp sosyal medya hesabından yaptı.

Amedspor tarafından yapılan açıklamada, Bandırmaspor maçı öncesinden yapılan antrenman sırasında Uğur Adem Gezer’in sağ ayak bileğinin burkulduğu, Gezer’in ayak bileği bağında yırtık oluştuğu bildirildi. Adem Gezer’in tedavisinin Amedspor tesislerinde sürdüğü ifade edilerek, Gezer’in 8 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Dün yapılan antrenmanda da Erkan Sasa’nın sağ uyluk kasında birinci derece yırtık tespit edildi. Sasa’nın tedavisinin kısa süreceği ve çalışmalara en kısa zamanda başlayacağı bildirildi.

Uğur Adem Gezer:

Bandırma maçı öncesi gerçekleştirilen antrenman sırasında sağ ayak bileğinde burkulma meydana gelmiştir. Yapılan muayene ve görüntüleme sonuçlarına göre ayak bileği ATFL (Anterior Talofibular Ligament) bağında yırtık tespit edilmiştir. Tedavisine, tesislerimizde bulunan en son teknolojiye sahip cihazlarla devam edilmektedir. Yaklaşık olarak 8 haftalık bir tedavi süreci öngörülmektedir.

Erkan Sasa:

Sağ uyluk adductor kasında 1. derece yırtık tespit edilen futbolcumuzun tedavisi 1 haftadır devam etmektedir. Tedavi sürecinde sona yaklaşmış bulunuyoruz ve oyuncumuzun birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri