Amedsporlu Deniz attı, Almanya kazandı

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçta Bosna Hersek ile Almanya karşı karşıya geldi. Amedsporlu Deniz’in şov yaptığı gecede Almanya 3 puan aldı.

AMİDA HABER- UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Almanya Bosna Hersek'e konuk oldu. Almanya, Deniz Undav’ın golleri ile Bosna Hersek'i deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Deniz attı Almanya kazandı

Panzerlere galibiyeti getiren golleri 30 ve 36’ıncı dakikalarda Amedspor hayranı Kürt futbolcu Deniz Undav kaydetti. Bosna Hersek'te Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko 70’inci dakikada farkı bire indiren golü attı.

Undav iki gol attı

UEFA Uluslar A Liginde Almanya’nın deplasmanda oynadığı Hollanda maçında gol atmayı başaran Undav, dün akşam Bilino Polje’ oynanan Bosna Hersek-Almanya maçına ilk 11’de başladı.

Almanya, 30. ve 36. dakikalarda Deniz Undav’ın attığı 2 gol ile maçtan 2-1 kazanırken, Bosna Hersek’tin tek goluünü Fenerbahçe forması giyen Edin Dzeko kaydetti.

Almanya gruptaki puanını 7'ye çıkardı

Bu sonucun ardından Almanya grupta 7 puana yükseldi. Bosna Hersek 1 puanda kaldı. Almanya, bir sonraki maçta sahasında Hollanda'yı konuk edecek. Bosna Hersek ise sahasında Macaristan ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri