Amedsporlu futbolcu Messi ve Ronaldo’yu solladı

Almanya’nın futbol ligi Bundesliga’da attığı gollerle Stuttgart takımını dünyada prestijli bir noktaya taşıyan Amedsporlu Kürt futbolcu Deniz Undav, futbol istatistik listesinin en popular futbolcular sıralamasında yerini aldı.

AMİDA HABER – Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Urfa Viranşehir’li Kürt futbolcu Deniz Undav, attığı gollerle ününe ün katmaya devam ediyor. Amedspor hayranlığını her defasında dile getiren Undav, Almanya futbol ligi Bundesliga’da top koşturuyor.

Ülkenin en prestijli takımlarından biri olan Stuttgart’ta forma giyen Deniz Undav, attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor. En son UEFA Uluslararası A Ligi 3. Grup’ta Almanya Milli Takımı forması giyen Deniz Undav, Bosna Hersek’i deplasmanda attığı 2 gol ile mağlup etmiş ve takımına 3 puan kazandırmayı başarmıştı.

Üst sıraya yerleşti

Kürt futbolcu Deniz Undav, dünyanın en saygın futbol istatistik sitesi olan transfermarkt’ta popular futbolcular sıralamasında zirveye yerleşti. Undav, popüler futbolcular sıralamasında Ronaldo, Messi ve Mbappe'yi geride bırakarak en üst sıraya yükseldi. Ünlü futbolcunun piyasa değeri 3 milyon euro daha artarak 28 milyon euroya ulaştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (24)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri