Amedspor’u şampiyon yapmıştı: Mesut Bakkal o takımla anlaştı

Geçtiğimiz sezon Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u şampiyon yapan deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal Amida Haber’e konuştu. Bakkal, TFF 1. Lig’in iddialı takımı Sakaryaspor ile anlaştığını söyledi.

AMİDA HABER - TFF 1. Lig’de ilk teknik direktör istifası geldi. Lige iddialı başlayan ancak istediği çıkışı sağlayamayan Sakaryapor 7. Hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniyespor’a 3-1 yenilmişti. Yönetim faturayı teknik direktör Suat Kaya’ya kesti.

Mesut Bakkal veda mesajı yayınladı

Ümraniye yenilgisinin ardından yeşil-siyahlı ekip Suat Kaya ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeşil-siyahlı kulüp dün sosyal medya hesabından Kaya’nın ayrılığını resmen duyurmuştu.

Amedspor’u şampiyon yapan hoca ile anlaştı

Sakaryaspor yönetimi teknik direktör arayışında flaş bir isimle temasa geçti. Geçtiğimiz sezon Amedspor’u 1. Lige çıkaran deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşme sağladı. Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, yeşil-siyahlı kulübün Bakkal’ı birkaç gün içinde resmen duyurması bekleniyor.

Mesut Bakkal: Sakaryaspor ile anlaştık

Amida Haber’e konuşan deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal, “Sakaryaspor yönetimi ile dünden beri konuşuyorduk. Sakaryaspor ile anlaşmaya vardık. Şuan Sakarya’ya gidiyorum. Takımın hedefi belli, bu hedeflere uygun planlamamızı yapacağız. Umarım güzel işler yaparız. Şuan yoldayım, Sakarya’ya gidiyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri