Amedspor’un Süper Lig maçı iptal oldu: İşte nedeni!

Amedspor’un, Cumartesi günü Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile yapacağı açıklanan hazırlık maçına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı.

AMİDA HABER – A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki maçları nedeniyle ara verilen lig maçlarını değerlendirmek amacıyla Amedspor ile Gaziantepspor takımlarının hazırlık maçı yapacakları açıklanmıştı.

12 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da oynanması planlanan bu mücadele, her iki takımın da sahadaki son durumunu test edeceği önemli bir hazırlık maçı olacak.

Gaziantep’te oynanacaktı

Milli aradan dolayı oynanacağı duyurulan Gaziantep SK - Amedspor maçına gün iki gün kala son dakika gelişmesi yaşandı. Gaziantep-Amedspor maçının iptal edildiği belirtilirken, nedeni hakkında hiçbir açıklama yapılmadı.

Sakat oyunculardan kaynaklı iptal kararı alındı

Amida Haber’in edindiği bilgilere göre, Amedspor hazırlık maçı Gaziantep Spor Kulübü’nden dolayı iptal edildi. Siyah-kırmızılı ekip, bazı oyuncuların milli takıma gittiğini, bazılarının sakat olduğunu bu nedenle iptal kararı aldıkları öğrenildi.

Amedspor’da Gençlerbirliği mesaisi başladı

Gaziantep’ten gelen haberle şoka uğrayan Amedspor kafilesi dün 3 günlük iznin ardından teknik direktör Ersun Yanal liderliğinde çalışmaları başlamıştı. Hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil-kırmızılı ekibin farklı bir takımla hazırlık maçı yapacağı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri