Amedspor’un yeni formaları görücüye çıktı: Tepkiler gecikmedi!

Amedspor’un dün duyurduğu yeni sezon formaları Amedstore’da satışa çıktı. Yeni formalara tepkiler de gelmeye başladı.

AMİDA HABER - Trendyol 1. Lig hazırlıklarını sürdüren Amedspor’un yeni sezonda giyeceği formalar Amedstore mağazalarında taraftarların beğenisine sunuldu.

Formaların tasarımı beğenilmedi

Görücüye çıkan formaların desen, renk ve tasarımına farklı tepkiler gelmeye başladı. Gelen tepkilerin başında formaların geçtiğimiz sezonlardaki gibi başarılı bir tasarıma sahip olmadığı yönünde.

Fomaların beğenilmediğini ifade eden bazı taraftarlar Amedspor yönetimine çağrıda bulunarak tasarımların yeniden yapılmasını istedi.

Amedstore’larda paylaşılan görüntülerde, taraftarlar yeni formalara yorum yaparak tepkilerini dile getirdi. Eski formaların daha iyi olduğu eleştirilerini aldı.

Taraftar henüz yeni formalara aşina olmadı

Yetkililer, taraftarların formalara daha aşina olmadıkları, önümüzdeki günlerde ilgilerin artacağını öngördüklerini belirtti.

Yetişkin formaları reyonlarda görücüye çıkarken, çocuk formalarının ise önümüzdeki günlerde yerini alacak.

Spor yorumcusu Ali Fikri Işık, Amedspor'un yeni formalarla ilginç değerlendirmelerde bulundu. Işık'ın sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yeni sezon formaları hangi fikrin ürünü? Hangi konseptin dışa vurum mu? Sembolize ettiği yükselen değer ne? Soruları çoğaltabiliriz; tek kelime ile vasat. Tek kelime ile "Topkapı" işi. Özensiz, öznesiz ve utandıran melezlik."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri