Başkan Genç: İki haftadır hakemler tarafından katledildik

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve 5 haftanın ardından 11 puanla 4. Sırada bulunan Diyarbekirspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzonspor'u konuk edecek. Maç öncesi kendi tesisleri olan Seyrantepe Şilbe'de hazırlıklarını sürdüren Yeşil Kırmızılı ekibin Başkanı Serkan Genç, Pazar günü oynananacak 1461 Trabzonspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şehmus Kızılaslan

1461 Trabzonspor maçına hazır olduklarını vurgulayan Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, “Takım çok iyi durumda. Eksiklerimiz yok şuan. Maçı kazanmak istiyoruz inşallah .Tüm Diyarbakır halkımızı Pazar günü bize destek vermeleri için Diyarbakır stadyumuna davet ediyoruz.” Dedi.

“Adil bir yönetim istiyoruz”

Hakemlerle ilgili şikâyetlerinin olmadığını ifade eden Genç, “Bize adil davranmalarını istiyoruz. Ciddi derecede 2 kırmızı kartın haksız biçimde verilmesi, futbolcularımızın atılması, oyun motivasyonlarının düşmesi sarı kartlardan dolayıydı. Rakibin kendi takımımızdaki oyuncuyu yere atıp küfür etti ama hakem  sarı kart dahi vermeyip onu oyundan dışarı atmadı. Ondan dolayı hakem kuruluna sesleniyoruz, adil bir yönetim istiyoruz. Hakemler de tabi her zaman iyi olabilir kötü olabilir bundan şikâyetimiz yok ama adil bir yönetim istiyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri