Diyarbakır Gökkuşağı Akademisi’nden ikinci yıl etkinliği

Diyarbakır’da iki yıl önce kurulan Gökkuşağı Spor Akademisi Kulübü, düzenliği etkinliğe 100’den fazla sporcu ile aileleri katıldı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da iki yıl önce kurulan Gökkuşağı Spor ikinci yıl etkinliği düzenledi. Bir spor salonunda düzenlenen etkinliğe Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Davut Gümüş, Ali Emeri Lisesi müdürü Hüseyin Oruç, Evrim Koleji Okullarından Murat Evruk, Ramazan Deniz, Utku Çetin, Turgay Bengin ve Gökkuşağı Spor Kulüp başkanı Şoreş Eser, yönetim kurulu üyeleri, Süleyman Olcay, İhsan Yavuzkılıç, Zülfikar Sağıroğlu ve İhsan Pamuk’un yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

Kulüp başkanı teşekkür konuşması yaptı

Etkinlikte söz alan Kulüp Başkanı Şoreş Eser, Gökkuşağı akademisi olarak düzenledikleri ikinci yıl ödül törenine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasına başladı.

'Hedefimiz çocuklara sevgi ve saygıyı aşılamak'

Eser şöyle konuştu, “Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuzun amacı şehrimizin her kesiminden çocuklara dokunup onları hayatın her alanına hazırlamak. Spor, sorumluluk, sevgi ve saygıyı çocuklara aşılayıp onları toplumun her yerine kazandırmak. Bu özel günümüzde başlatmış olduğumuz 1. Dönem gelişim turnuvasının final etabı oynandı. Ardından sporcularımıza ve velilerimize ödüllerini takdim edip geceyi sonlandırdık. Spor kulübü olarak bu sezonu liglere Erkeklerde Türkiye 8, Kızlarda ise Türkiye 16 olarak Diyarbakır tarihinde bir ilki başardık” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri