Diyarbakırlı fenomen taraftar Galatasaray maçında yine çıldırdı!

Diyarbakır’da fanatik Fenerbahçe taraftarı olan ve maç sırasında verdiği tepkilerle gündem olan Muhammet Delil Süner, Fatih Karagümrük– Galatasaray maçında atılan gollere verdiği reaksiyonlarla yine gündeme oturdu.

Diyarbakırlı fenomen taraftar Galatasaray maçında yine çıldırdı!

Diyarbakırlı fenomen ve fanatik Fenerbahçe taraftarı Muhammet Delil Süner (29) maç saatlerinde televizyon başına geçip maçları izliyor ve verdiği ilginç tepkilerle sosyal medyada viral olacak anlara imza atıyor.

Dün akşam oynanan ve şampiyonluk yolunda kritik önemde olan  Fatih Karagümrük– Galatasaray maçını da boş geçmeyen Delil Süner , maç esnasında atılan gollere verdiği tepkiyle çok konuşuldu.

GEÇEN SENE TELEVİZYONU, SON MAÇTA İSE SEHPAYI KIRDI

Verdiği bir röportajda, Geçtiğimiz yıl Icardi’nin hiç beklemediği bir pozisyonda gol atınca cinnet getirdiğini dile getiren Muhammet Delil Süner öfke patlaması yaşayarak televizyonu kırmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Süner, Dün oynanan Fatih Karagümrük– Galatasaray maçında da Galatasaray golü sonrası  odada bulunan sehpayı kaldırıp yere vurarak paramparça etti.

İCARDİYİ POLİSE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Fanatik Fenerbahçe taraftarı Muhammet Delil Süner (29), Adana Demirspor – Galatasaray maçının ardındanda  . Mauro Icardi’nin 3. golü atmasından sonra 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden polis bağlanarak şikayette bulunmuştu.

İŞTE O ANLAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri