Diyarbakırlı milli Karateci Sena'dan bir şampiyonluk daha

Ankara Başkent Çınarspor Kulübü'nün lisanslı sporcusu Diyarbakırlı milli Karateci Sena Kızılaslan Kütahya'da şampiyon oldu.

Diyarbakırlı milli Karateci Sena'dan bir şampiyonluk daha

5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen Diamond CUP Karate şampiyonasında,  61 kiloda U21 Bayan Kumite dalında rakiplerini yenen Kızılaslan, bir başarıya daha imza attı.

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Kütahya Karate il Temsilciliğinin düzenlediği Diamond CUP Karate Şampiyonasında Ankara Başkent Çınarspor kulübü sporcusu ve aynı zamanda Türkiye milli takım sporcusu, Türkiye ve Balkan Türkiye Karate Şampiyonu Sena Kızılaslan, tüm rakiplerini yenerek, altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonaya, 33 ilden ve 84 kulüpten 1100'e yakın sporcu ve Antrenör katıldı.

 DAHA BÜYÜK  BAŞARIYA İMZA ATACAK DEMİŞTİM "

Türkiye Eski Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve Ankara Karate ilk temsilcisi Cengiz Çınar Şampiyona sonrası yaptığı açıklamasında; “Sena Kızılaslan kızımız  Diyarbakır'da Mehmet Yazar kardeşimin alt yapıdan yetiştirdiği, en çok büyük başarılara imza atan sporcusuydu. Sena geçen yıl Ankara’da Gazi Üniversitesi birincilikle kazanarak Ankaraya yerleşti ve hem okuluna devam ediyor hem de Başkent Çınarspor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olarak müsabakalara katılıyor. Sena'yı ve diğer katılım tüm sporcularımı canı gönülden kutlarım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri