Diyarbekirspor Kulübü'nden sahte bilet açıklaması: İşlem başlatıldı

Diyarbekirspor Kulübü, kulübün resmi sayfası gibi gösterilen sahte sosyal medya hesaplarına karşı yasal işlem başlattığını duyurdu.

AMİDA HABER- Kulüp yönetimi, bu sayfaların kulüple hiçbir ilgisinin olmadığını belirterek, taraftarların ve kamuoyunun yalnızca "Diyarbekirspor A.Ş" adına yapılan paylaşımlara itibar etmesini istedi. Resmi açıklamada, yetkisiz paylaşımlar yapan kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı da vurgulandı.

Diyarbekirspor A.Ş Yönetim Kurulu,

kulübe ait resmi sayfasının "Diyarbekirspor A.Ş" adı altında "Diyarbekirsporfk" olduğunu ve bu tür yanıltıcı sayfalara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, kendi resmi sayfasında yaptığı yazılı açıklamada kamuoyuna şu ifadelerle duyurdu, “Diyarbekirspor Kulübü resmi duyuru ile yalnızca "Diyarbekirspor A.Ş" adına yapılan paylaşımların dikkate alınmasını önemle belirtmiştir.

"Diyarbekirspor A.Ş" Kulübümüzün Resmi site ve sosyal medya sayfaları dışındaki "Diyarbekirspor" adı altında yapılan paylaşımlar dikkate alınmamalıdır. Kulüp ismini kullanarak yetkisiz paylaşımlar yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacağı da duyurulmuştur. Kamuoyuna ve spor severlere saygıyla duyurulur. Diyarbekirspor A.Ş Yönetim Kurulu” ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri