Diyarbekirspor’da Altınordu Spor mesaisi başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Nazilli Spor’a 2-1’lik yenilgiyi unutmak isteyen Yeşil Kırmızılı ekip sporcularına verdikleri bir günlük dinlenme sonrası bu hafta Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Altınordu Spor maçının hazırlıklarına tam kadro olarak başladı.

Şehmus KIZILASLAN

ALTINORDU SPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Diyarbekirspor’un genç teknik direktörü Süleyman Gökhan Karaaslan ve Teknik heyetinin nezaretinde Nazilli spor maçı sonrası verilen bir günlük izin ardından Altınordu spor maçının hazırlıklarına Seyrantepe de bulunan kendi spor kompleksinde başladı. Antrenmanda sporcuların çok istekli ve arzulu çalışmaları dikkatlerden kaçmadı. Hazırlık çalışmaları dinamik ısınmayla başladı. Koşu çalışması ve iki grup halinde 8’e 2 pas oyunuyla devam etti. Genç teknik direktör Süleyman Gökhan Karaaslan yönetimindeki antrenman, topa sahip olma çalışmasıyla tamamlandı.

KARAASLAN “ALTINORDU SPOR’U YENEREK EVİNE ELi BOŞ YOLLAYACAĞIZ”

Diyarbekirspor ’un Genç Teknik direktörü Süleyman Gökhan Karaaslan ligin 14. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Nazilli Spor’a 2-1’lik skorla yenilmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Karaaslan “ Oynadığımız Nazilli spor maçını değerlendirirsek saha ve hava koşulları onlara nazaran bizi daha fazla etkiledi. Sahaya iki önemli sporcumuz Arda ve Yasin’den yoksun çıktık Tabi ki bunlar mazeret değil bunların arkasına da sığınmıyoruz. Bu tür maçlarda eksik olmak işimizi daha fazla zorluyor. Geldiğimden bu güne kadar belki en kötü futbolu ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. İstediğimiz şekilde maçın içine giremedik. Maç içinde size gelen önemli 4-5 tane pozisyonu gole çeviremeyince ister istemez sıkıtılar oluyor. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Bu maçı unutup asıl bu Pazar günü oynayacağımız Altınordu Spor maçına takım olarak kilitlenmek olacak. Nazilli spor maçı sonrası sporcularımıza bir günlük izinlerinin ardından  top başı yaptık. Altınordu spor maçı hazırlıklarımız bugünden itibaren başladı. Pazar günü kendi evimizde Altınordu Spor’u yenerek buradan onları eli boş evlerine  yollamak istiyoruz.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri