Fener-Galatasaray derbisi Amedspor’u vurdu!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı nedeniyle Amedspor’un yarınki maç biletleri elde kaldı. 33 bin kapasiteli stadyum için şimdiye kadar 3 bin bilet satıldı.

AMİDA HABER - TFF 1. Lig’in 5. Haftasında Diyarbakır temsilcisi Amedspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Boluspor’u konuk edecek. Diyarbakır Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak maç öncesi Amedspor camiasını hayal kırıklığına uğratan bir gelişme yaşandı.

Maça saatler kalmasına rağmen Amedspor taraftarının aldığı bilet sayısı belli oldu. Sezonun ilk maçında İstanbulspor’u ağırlayan Amedspor maçı 25 bin kişi önünde oynamıştı. Ancak Boluspor maçı öncesi Amedspor taraftarının toplam 3 bin bilet satıldığı belirlendi. Bu durum Amedspor camiasında şok etkisi yarattı.

İlgisizliğin sebebi belli oldu

Amedspor taraftarının maça ilgi göstermemesinin nedeni belli oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı nedeniyle Diyarbakır’da futbolseverler Amedspor-Boluspor maçına ilgi göstermedi.

Kampanyalar başladı

Amedspor Kulübü, kritik maç öncesi taraftarı stadyuma davet etmek için sık sık paylaşım yaparken, Amedspor Kadın Futbol Takımı’da taraftarı maça davet etti.

Amedspor taraftarı tepkili

Diyarbakırlı futbolseverlerin takımına sahip çıkmaması bazı taraftarların tepkisine neden oldu. Sosyal medya hesabından tepki gösteren bir taraftar, “Olacak iş değil. Kim gücenirse gücensin, Kızsın. Bizimle hiç alakası olmayan iki takımın Maçını kendi takımının maçına tercih edene ne diyeyim bilmiyorum. İyi gün taraftarı olmak. Yakışmadı, yakışmıyor. Yarın 20 binin altı bize yakışmaz. Haydi gerçek taraftar ve sevenleri gösterin gücünüzü” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri