Formalar değişecek mi? Amedspor Başkanı Elaldı açıkladı

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı katıldığı canlı yayında transfer çalışmaları ve büyük eleştirilere neden olan yeni sezon formalar için son dakika açıklaması yaptı. Belediye ile yaşanan krize de değinen Elaldı: Halkımız dışında kimseden beklentimiz yok.

AMİDA HABER- Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı katıldığı canlı yayın programında transfer, passolig, Belediye ve kurumlarla olan sorunlar ve yeni sezon forması hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

'Eleştiriler dikkate alınacak'

Yeni sezon formalarıyla ilgili eleştirilere yanıt veren Elaldı, “Gençlerin üzerinde denedik baktık fena değildiler. Ama tepkilere bakacağız, alternatif çözüm bulacağız” açıklaması yaptı.

'Bazı geceler Ersun hocayla sabaha kadar uyumuyoruz'

Hiç çıkmadıkları bir lige çıktıklarını belirten Elaldı, “Tesisleşme, kurumsallaşma, futbolun bilimsel yönünün oynatmaya çalışan hocanın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz, iyi bir takım yaratıp hedefe oynayan bir ekip kurmak istiyoruz. Ersun hocayla bazı geceler sabaha kadar uyumuyoruz, sabaha kadar çalışıyoruz.

'Halkımızdan sabır istiyoruz'

Sportif başarı için iyi bir ekip kurmalısın. İkinci lig amatör bir ligdi, bu lig çok farklı. Oyuncular farklı, menajerler farklı. Halkın parasını çarçur etmeden değişik bir yöntemle futbolcularla temasa geçiyoruz. Bazen zillerini çalıp evlerine gidiyoruz. Çaylarını içip evde transferler görüşmeleri yapıyoruz. Teknik heyete ve bize yönelik arkadaşların sabırlı olmasını istiyoruz. Eksiklerimizi görüyoruz, yetiştirmeye çalıştığımız anda değişiklikler yapılacaktır. Halkımızdan sabır istiyoruz. Çıktığımız lig yeni bir lig, sabır edin, eksiklerimiz olursa bizi uyarın, bunu göreceğiz. Halkın talebi bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.

‘Görünen köy kılavuz istemez’

Kimseden destek almadan çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Elaldı, “Görünen köy kılavuz istemez. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Dün bir kulüp başkanı ile oturduk, o kentin belediye başkanı takıma 150 milyona sponsor olmuştu. Biz bu halk için buradayız. Elimizden geldiğince yapıyoruz” diye konuştu.

Sponsor desteği

Sponsor olan iki yerel firma dışında kimsenin takıma destek olmadığını dile getiren Elaldı, “Onlara çok teşekkür ediyoruz. Yönetimin itinalı çalışmaları ile bunlar yapıldı. Sağ olsunlar bize destek verdiler. Sponsorluk konusunda ne yazık ki çok büyük destek alamadık” dedi.

Passolig durumu

Ealdı şöyle devam etti, “Amedspor’un kuracağı masalar bu sorunu çözmez. Bizde sizin gibi bilgisayarlardan kayıtlarımızı yapıyoruz. Bu işi bir firma aldık, bizle alakası yok. Biz şirketi arayarak bize bir masa kurun, kavga dövüş sonucu bir masa daha geliyor. Bir tane de stadyum önüne kurmaya çalışıyoruz.”

Kulüp başkanlarıyla basın açıklaması yapılacak

Elaldı, Kulüp başkanları ile toplu açıklama yaparak, sporun barış ve kardeşlik olduğu vurgusu üzerinde duracaklarını söyledi.

Diyarbakır’da ikinci store mağazası açılıyor

Stadyum yolunda bir store mağaza ile kafe açacaklarını söyleyen Elaldı, “İstanbul’da bir yerle görüştük, onu da açmaya çalışacağız. Gelir kaynaklarımız store ve kombinelerdir. Bunları yaparsak başka kimseye ihtiyacımız olmaz. Halkın desteği ile başardık, bu halk ile başaracağız. Beraberlik başarıyı getirecek” diye konuştu.

Karagümrük maçı

İstanbul’da yapılacak maç için Karagümrük Başkanı ile görüşeceğini belirten Elaldı, 20 bin kişilik yer ayırmaya planladıklarını söyledi.

İki bomba transfer açıklanıyor

Elaldı, yarın çok önemli iki transferi daha açıklayacaklarını söyledi.

Belediyelerle ilgili sorun mu var sorusu?

Elaldı, “Kongre süreci yaşadık. Her kesimden katılımcılar vaatlerde bulunuldu. Ama şuan yönetim işini yapıyor.”

Forma eleştirisi

Formalara baktım, sunumda bir hata var. Üstüne giydiğin zaman güzel şeylere benziyor. Kendi içimizde tartışıyoruz. Şuan formalarımız bu, lig arasında değişebiliyor mu, tartışıyoruz kendi aramızda. İlk yarı ayrı ikinci yarı ayrı yaparız. Şuan transfere yoğunlaştık. Bu bizim bir eksiğimiz ise çözmeye çalışacağız.

TFF ilişkiler

Mevcut yönetimi destekledik. İbrahim bey ve diğer yöneticilerle çok iyi ilişkilerimiz var. İbrahim bey en hassas çizgimiz ‘Amedspor’ diyor. Her zaman diplomasi ve diyalogdan yanayız. Bizimle görüşmek isteyen herkese kapımız açık.

TRT Amedspor maçları

Elaldı, canlı yayın maçlarının Bienspor ile TRT tarafından ortak yayınlanacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri