Gençlerbirliği- Amedspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Son haftalarda istediği çıkışı yakalayamayan Diyarbakır temsilcisi Cumartesi günü Ankara ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Peki Gençlerbirliği-Amedspor maçı hangi kanalda, maç canlı verilecek mi? Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER – TFF 1’inci Lig’in 9’uncu haftasında Amedspor, 11 puanla 12. Sırada yer alan Ankara ekibi Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Cumartesi günü oynanacak maçın başlama saati 16. 00 olarak belirlendi.

Taraftar Ankara’ya çıkarma yapacak

Lider Kocaelispor’un 4 puan gerisinde yer alan Amedspor’da tek hedef Ankara’dan 3 puanla dönmek ve zirve yarışına dahil olmak. Karşılaşma öncesi Amedspor taraftarı bu maça kilitlendi. Ankara’da yapılacak maça 5 bine yakın Amedspor taraftarının maçı izlemesi bekleniyor.

Gözler bu maçta olacak

Karşılaşma öncesi dünyanın birçok yerinden Amedspor maçlarını takip eden taraftarlar, karşılaşmanın yapılacağı saati bekliyor.

Maç canlı verilecek mi?

Gençlerbirliği- Amedspor maçı hangi kanalda? Maç canlı verilecek mi? Maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak? Maçı internet üzerinden izlemek mümkün mü?

Maç hangi kanalda?

En çok soruların sorulardan birkaçı da Gençlerbirliği-Amedspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta? 19 Ekim Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği- Amedspor maçı saat 16.00 olarak belirlendi. Maç Ankara Stadyumu’nda oynanacak. Gençlerbirliği- Amedspor maçı beIN SPORTS MAX 1 de canlı yayınlanması bekleniyor.

Uzun süredir Amedspor maçlarını yayınlamayan TRT Spor’un Gençlerbirliği- Amedspor maçını canlı yayınlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri