Karagümrük geriyor: Amedspor’dan sağduyu çağrısı

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün Karagümrük’e konuk oluyor. Karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’dan sağduyu çağrısı geldi.

AMİDA HABER- TFF 1 Lig’de sezonun ilk maçında Amedspor bugün İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Maça saatler kala bir grup Karagümrük taraftarı provokatif açıklamalar yaparken, Amedspor’dan sağduyu çağrısı geldi.

Centilmenlik vurgusu

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sezonun ilk maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu. Elaldı, “Sevgili Amedsporlular, İstanbul’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından bizlere destek verecek tüm taraftarlarımızı, futbolun centilmenlik, dostluk ve toplumsal barışı simgeleyen bir güç olduğunu unutmadan, bu anlamlı mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz. Birlikte, sahada ve tribünde örnek olalım” ifadelerini kullandı.

İstişare Kurulu Başkanı da açıklama yaptı

Bir açıklama da Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal’dan geldi. Baysal kritik maç öncesi şu çağrıyı yaptı, “Çok değerli Amedspor sevdalıları yarın İstanbul olimpiyat Stadında olacak olan ilk maçımız için İstanbul ve Marmara bölgesinde yaşayan Amed ruhuna sahip tüm halkımızın destek vermesini rica ediyoruz. Yeni katıldığımız lige büyük takım nasıl olur imzasını atalım.”

Amedspor taraftarı İstanbul yolunda

Öte yandan sezonun ilk maçı öncesi Türkiye’nin birçok yerinden Amedspor taraftarı İstanbul’a akın etti. Takımına destek için yollara düşen Amedspor taraftarı maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri