Mutlak galibiyet için sahada olacağız

Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde Mücadele eden bu yıl ligde istediği sonucu alamayan Amedspor Kadın Futbol Takımı Seyrantepe Şılbe Tesisleri 2 no’lu çim sahada deplasmanda karşılaşacağı zorlu Beylerbeyispor maçı hazırlıklarını devam ediyor. Tecrübeli Teknik Direktör Ramazan Erin, “Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Dedi.

Şehmus Kızılaslan

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Amedspor Kadın futbol takımı Tecrübeli Teknik Direktörü Ramazan Erin bu hafta sonu deplasmanda zorlu Beylerbeyispor maçını değerlendi.

Fikstür dezavantajının lehlerine devam ettiğini vurgulayan Erin,  “1. Maçtan sonra şampiyonluk iddiasında olan takımlarla maçlarımız devam ediyor. İçerde oynadığımız maçta bunlardan biriydi. Hakemlere ilişkin konuşmak istemiyorum ama açık olan bazı pozisyonlar, verilmeyen penaltılar ve sonucunda 1-1’lik bir beraberlik.” İfadelerine yer verdi.

Oyuncularımız hazır

İçeride şampiyonluk adaylarından olan Beylerbeyi’yle bu hafta maça çıkacaklarının altını çizen Erin, “Tek bir amacımız onları yenip üste çıkmak istiyoruz. Bunun için bütün çalışmaları gerçekleştirdik. Oyuncular bu konuda hazır.” İfadelerini kullandı.

“Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız“

Eksik olan oyuncularında katılmaya başladığını ifade eden Erin, Bir santrafor boşluğu vardı, bir de orta saha bir türlü getirtememiştik ülkeye. Geçen hafta itibariyle santrafor geldi Brezilya’dan. Tanzanya’dan olan futbolcumuzda aramıza katılacak. Milli takıma giden kızlarda var onlarda aramızda olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” İfadelerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri