Sağlam’dan Amedspor hazımsızlığı: Tepki çeken ifadeler

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Amedspor mağlubiyeti hakkında açıklamalarda bulundu. Amedspor taraftarı, Sağlam'a tepki gösterdi.

AMİDA HABER- TFF 1. Lig’in 8. Haftasında zirve kızışıyor. Kocaelispor bugün İstanbulspor’la karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren maç öncesi Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam kameraların karşısına geçerek takımının durumunu değerlendirirdi.

‘Hataların farkındayız’

Kendi hata ve eksiklerimizin farkındayız. Geleceğe daha farklı göz atmak zorundayız. Analizlerimizi yaptık, daha iyi nasıl oluruz, bunun arayışı içindeyiz. İkinci haftadan başlayan hakem hataları, belki bir takımın sezon boyunca başına gelmeyecek, sezon boyunca göreceği kartları iki haftada gördük. Bu hafta ligin lideri ile oynayacağız.

Amed maçını hesaba katmıyorum, çünkü o maç değildi. Onun dışında iki deplasman maçımız vardı, ikisini de kazandık.

Amed maçını unutamadı

Sezonun 4’üncü haftasında oynanan Amedspor mağlubiyeti hakkında da açıklamalarda bulunan Sağlam, “Amed maçını hesaba katmıyorum, çünkü o maç değildi. Onun dışında iki deplasman maçımız vardı, ikisini de kazandık” ifadelerini kullandı.

Taraftar tepkili

Sağlam'ın açıklamalarına tepki gösteren Amedspor taraftarı, "Bu kadar hazımsızlık olmaz. Net kırmızı kartlar için hakemleri suçlamak en basit durum. Amedspor hakkı ile maçı kazandı. Bunu bir gün kabulleneceksin" şeklinde tepki gösterdi.

Sezonun 4’üncü haftasında Şanlıurfa’da Kocaelispor’u ağırlayan Amedspor maçı kazanmıştı. İki oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçta Kocaelispor 9 kişi ile karşılaşmayı tamamlamıştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri