TFF 1’inci Ligde zirve kızışıyor: Amedspor lider olur mu?

TFF 1’inci Lig’in 8 haftasında zirve iki defa el değiştirdi. Erzurumspor’un liderliği bir gün sürdü. Sakaryaspor’u 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirve nasıl şekillenecek.

AMİDA HABER - TFF 1’inci Lig’in 8 haftasında zirve iki defa el değiştirdi. Erzurumspor’un liderliği bir gün sürdü. Sakaryaspor’u 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirvenin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Trendyol 1’inci Lig’de devlerin zirve kovalamacası sürüyor. Büyük bir heyecana sahne olan 8. Hafta maçlarına devam edildi. Cuma akşamı Boluspor’u konuk eden Erzurumspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve maç fazlasıyla zirvenin yeni sahibi oldu. Dün akşam İstanbul ekibi ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. 12 puanlı Karagümrük Sakaryaspor’a 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Zirve 3. Kez el değiştirecek mi?

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği 1. Lig’de bu akşam iki önemli maç oynanacak. İstanbulspor evinde Kocaelispor’u konuk edecek. Maçın başlama saati 19.00. Bu maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda Amedspor büyük şans elde edecek.

Amedspor zirve için sahaya çıkıyor!

12 puanla 6. Sırada yer alan Diyarbakır temsilcisi Amedspor ise bu akşam Erokspor’u konuk edecek. Diyarbakır Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle maç Antalya’da oynanacak. 19.00’da başlayacak olan maçı binlerce Amedspor taraftarının izlemesi bekleniyor. Amedspor’un 3 puanla ayrılması durumunda gol averajıyla zirvenin yeni sahibi olabilir.

Kepez Belediyesi’nden jest

Öte yandan Amedspor-Erokspor maçı öncesi Antalya Kepez Belediyesi’nden taraftara ücretsiz otobüs tahsis etme kararı çıktı. Futbolseverler, Kepez Belediyesinin jestine sosyal medya hesaplarından teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri