TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Amedspor için Diyarbakır’a geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek için Diyarbakır’a geliyor.

AMİDA HABER- Trendyol 1. Ligde mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazartesi akşamı İstanbulspor’u konuk edecek. İlk kez taraftarıyla buluşacak olan Amedspor’da tek hedef 3 puan.

TFF Başkanı maçı izleyecek

Her iki takımda çalışmalar devam ederken TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu verdiği sözü tutuyor. TFF seçimleri öncesi, “Amedspor’un ilk maçında ziyaret edeceğim” sözü veren Hacıosmanoğlu Pazartesi günü Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek üzere Diyarbakır’a geliyor.

İş insanlarıyla bir araya gelecek

Diyarbakırlı iş insanları, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu Amedspor için ne demişti?

TFF seçimleri öncesi yaptığı adalet vurgusu ile dikkatleri üzerine çeken İbrahim Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor ile Diyarbakırspor maç yaparsa takdir hakkı az da olsa güçsüz olan takımdan Diyarbakırspor'dan yana kullanılmalı" çıkışı yapmıştı.

‘Biz bu eli niye boşa bırakalım’

Hacıosmanoğlu ayrıca, "Amedsporla görüştük; Türkiye takımıyız, bu vatan bizim, spor barış kardeşliktir diyorlar. Biz bu eli niye boş bırakalım, biz de destek oluruz dedik. Hatta seçilirsem ilk onların maçın gideceğim dedim." şeklinde konuşmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri