UEFA’dan son dakika kararı: Erteleme yok!

Türkiye’nin Uluslar B Ligi 4. Grup'taki maçında bu akşam İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için erteleme kararı çıkmadı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle maçın erteleneceği iddia edilirken TFF'den müsabakanın saatinde oynanacağı açıklaması geldi.

AMİDA HABER - Türkiye'nin bu akşam İzlanda ile Reykjavik'te karşı karşıya geliyor. Daha öncesinde stad zeminin donduğu gerekçesiyle ertelemenin gündeme geldiği karşılaşmanın saatinde oynanmasına karar verildi. UEFA alınan kararın ardından Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)'na bilgi verdi.

Kararı TFF açıkladı

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki dördüncü maçında bu akşam 21.45’te deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Olumsuz hava koşulları, stad zeminin donması nedeniyle maçın erteleneceği iddia ediliyordu. Ancak TFF, UEFA’nın herhangi bir erteleme kararı vermediğini, İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak olan müsabakanın, saatinde oynanacağını açıkladı.

21.45’te başlayacak

İzlanda - Türkiye maçı öncesi, zemini örten brandalar kaldırılırken, Laugardalsvöllur'daki İzlanda-Türkiye karşılaşması saat 21.45'te başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri