VİDEO- İstanbulspor Teknik Direktörü: Diyarbakır’a geleceğim

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Amedspor maçı sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal ise, takımın toparlanacağını söyledi.

AMİDA HABER- Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. İlk yarı etkili bir oyun sergileyen yeşil kırmızılı ekip ikinci yarıda 10 kişi kalınca geri çekilmek zorunda kaldı. 60. Dakikada konuk takım 1-0 öne geçti. Maç bu skorla sona erdi.

Gaffar Okkan'ı andı

Karşılaşmanın ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz maçın değerlendirmesini yaptı.

'Sizi tanıdığımıza çok mutluyuz'

Konuşmasına şehit edilen eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan ve silah arkadaşlarını anarak başlayan Korkmaz, “Bugün maçı konuşmak istemiyorum. Dün Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde kaldık. İki gün boyunca gezdik. Bunu samimiyetimle söylüyorum en kısa zamanda ailemi alıp Diyarbakır’a geleceğim. Bu bugünle kalamaz çünkü Türkiye’de örnek olacak bir misafirperverlik gördüm. Kim sokakta görse bir şey ikram etmek istiyor, esnafla dostluk kurduk. Bu anlamda Diyarbakır’a geldiğimize çok mutluyuz. Maçı bir kenara bırakın, sizi tanıdığımıza çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz örnek oldu bunun altında ezilmemek için sizleri İstanbul’da en iyi şekilde ağırlayacağımızı söylemek istiyorum. Maçı bugün biz yarın Amed kazanır. Hepinizin huzurunda Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal: Sürecin hakkından gelecek takım oluşturacağız

Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, 36 haftalık bu zor sürecin hakkından gelecek bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Yanal, “Bir hedef için yola çıktık ve bu hedef için gideceğimiz yolun sonunda koşullar ne olursa olsun hedefe ulaşacağımızı ve bu hedefin sonunda istediğimiz sonucu alacağımızı söylemek istiyorum. Bu da hiçbir zaman şaşırtmadı yada herhangi bir niyetle değil inanarak söylüyorum. Çünkü, burada yapılan her şey şu anda olağanüstü bir çabayla gerçekleşiyor. Çok eksiklerimiz olduğunu biliyorum. Bu eksiklikler asla sonuçlar ilgili değildir. Hiçbir zaman ne zemine ne oyuncuya ne de alınan sonuçlara hiç bir şeyi bağlamadan söylüyorum. Başarı sancılı bir iştir özellikle yeniden ayağa kalkmaya çalışan koşmaya çalışan bir takım daha da sancılıdır. Bunların mutlaka karşılığını alacağız. İyi takımımız var, iyi oyuncularımız var. İyi oyuncularımız da olacak. Biz bu hedefte kesinlikle sonuca varacağız. Bugün tüm aksilikler ya da tüm olumsuzluklarla başa çıkamama gibi bir süreci yaşadık. Bununla ilgili de oyuncularımız elinden gelen gayreti gösterdiğini düşünüyorum. Bunların çok kısa bir süre içerisinde büyük ihtimalle milli takım arası olacaktır, tamamlanacağı görüşündeyim. Hem yönetim hem de biz fazlasıyla mesai yapıp sonucu alacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri