Evine eşinin heykelini yaptırdı

Mark Zuckerberg, eşi Priscilla Chan için evinin arka bahçesine ünlü sanatçı Daniel Arsham tarafından tasarlanmış etkileyici bir heykel yaptırdı. Zuckerberg, bu hareketiyle “eşinin heykelini yapma geleneğini geri getirdiklerini” duyurdu.

AMİDA HABER- Meta'nın kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, sosyal medya hesabında ilgi çekici bir paylaşımda bulundu. Milyarder iş insanı, eşi Priscilla Chan'in heykelini yaptırarak gündeme geldi. Zuckerberg, bu özel eseri evinin arka bahçesine yerleştirdi.

Heykel, ünlü sanatçı Daniel Arsham tarafından tasarlandı ve Chan'i rüzgarda savrulan gümüş bir giysi içinde betimliyor. Zuckerberg, paylaşımında "Eşinin heykelini yapma geleneğini geri getiriyoruz" notunu düştü. Priscilla Chan ise heykelinin yanında poz vererek, "Beni asla özlemeyeceksin" mesajını paylaştı.

Zuckerberg ve Chan, 2003 yılında Harvard Üniversitesi'nde tanıştıktan sonra, 2012 yılında dünyaevine girdiler. Çiftin Maxima, August ve Aurelia adında üç kız çocuğu bulunuyor. Heykel, çiftin uzun süreli ve güçlü ilişkisini simgelerken, sanat eseri ile Zuckerberg'in eşine duyduğu derin sevgiyi de gözler önüne seriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Toplum & Yaşam Haberleri