Eyüphan KAYA

İSRAİL DEVLETİ ÇUVALLADI!

Şeytanın insanı aldatması için binbir oyunu var, Yahudileri de Üstün ırk hastalığı, Ard-ı mevud hayalleri ve Tahrif edilmiş Tevrat ile insanlığı yüzkarası haline getirdi. Şu Gazze’deki saldırı tarzı bunu ispatladı desem inanın.

Üstün ırk hastalığı;

Yahudiler Allah’ın kendilerini üstün bir ırk olarak yarattıkları iddiaları, dine dayalı inançları kabul edilemez, bu Allah’a yapılan bir iftira ve onlar için bir komplekse düşme sebebidir.

Hani yenilemezdiniz, dünyanın en güçlü ordusuydunuz, generallerinizin donla yakalandı ne haber, tanklarınız toplarınız imha ediliyor, yüzlerce profesyonel askerileri personeliniz ölüyor.

Ard-ı mav’ud masalı,

Kendinizce bir masal uydurmuşsunuz; vaad edilen topraklar diye, zaten Allah’a ihanet eden kimlerin elinde kala kala rüya ve masallar kalıyor, Kürtçe buna “xew û xebroşk” diyoruz. Artık bu masaldan vazgeçin belki siz de büyük Ermenistan hayali gibi bir toprak parçasını hayal ettiniz ama görüyorsunuz Hamas size adım attırmıyor, tankların, topların içinde saklana saklana ilerliyorsunuz, 40 günde daha 40 kilometre gidemediniz,  bu hayallerle yaşayabilirsiniz ama 40 asırda geçse yine bu hayallere ulaşamazsınız bilesiniz. İki adım ötede Osmanlı ruhunu taşıyan bir dev yatıyor bir sana gürlerse altına edeceksin haberin olsun.

Kabala Tevratı,

Kabala’nın yazıp size sunduğu Tevrat o şeytan tüyü taşıyan Samiri’nin buzağıyla eş değerdir. O Tevrat yüzünden siz Allah’ın hak peygamberini; Hz.İsa(as) ve ahir zaman peygamberi olan Hz.Muhammed(sav)’ı inkar ettiniz, artık bırakın bu yanlış yolu kendinize gelin.

Madem ehli kitap olduğunuzu söylüyorsunuz, bari kitabınızın 10 emrine uyun, “öldürmeyeceksin!” talimatına dikkat edin.

Şimdiye kadar Filistin halkına çektirdiğiniz eza, yaşattığınız ceza sizin ne kadar zalim, vicdansız ve bir o kadar da korkak olduğunuzu ortaya koydu.

Öyle ki Hamas 7 Ekim’de başlattığı hareketle insanlık tarihine not bıraktı; Gazze öncesi ve Gazze sonrası diye bir tarih yazdırdı gönüllere, şimdi sen Gazze’yin yerle bir etsen de yine mağlup olmuşsun, yetmedi Yahudi kinini insanların duygularına nakışladın artık kıyamete kadar bu leke alnınızda olacak, bilesin.

Çünkü öyle ileri gittiniz ki, işlemediğiniz halt kalmadı,

Çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanları öldürdünüz,

Masumları barındıran evleri, Hastaneleri, Camileri, Kiliseleri yıktınız,

Tankların, topların içinden çıkmaya cesaretiniz yok… Bu muydu insanlığın üstün ırk oluşun, cesaretin.

Dünya seni af etmeyecek, sen daha bir dur hele başına ne gelecek?

Senin bir tarzın vardı bütün gücünle, en gelişmiş silahlarınla, en kısa zamanda başarıya ulaşmak, ama olmadı olmuyor, 44 gündür masumları öldürmekten, insanlığın nefretini kazanmaktan başka bir başarı elde edemedin.

Senin foyan meydana çıktı ve yalancılığın ispatladın.

Yeni sıkıntılara hazırlıklı olmayı unutma!

De haydi güle güle!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.