AK Parti’den DEM’li belediyeye ‘mobbing’ suçlaması: Hukuki mücadele başlatacağız

AK Parti’den DEM’li belediyeye ‘mobbing’ suçlaması: Hukuki mücadele başlatacağız
AK Parti Siirt İl Başkanlığı, DEM Parti yönetimindeki Siirt Belediyesinde çalışanlara çeşitli nedenlerle mobbing uygulandığı gerekçesiyle hukuki yollara başvurulacağını açıkladı.

AMİDA HABER - AK Parti Siirt İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Siirt Belediyesinin, çalışanlarına mobbing uyguladığı iddia edildi.

Açıklamada, belediyede çalışanların bir kısmının ehliyet ve liyakatlerine bakılmaksızın Temizlik İşleri Müdürlüğü ve farklı birimlerde görevlendirildiği belirtildi.

‘İş yeri değiştirme, onur kırıcı davranışlar’

siirt-belediyesi.jpeg

AK Parti Siirt İl Başkanlığı’nın açıklamasında şöyle denildi:

"DEM Parti'li belediyelerde çalışma hayatını düzenleyici, işçi ve işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı adımlar yerine yasa, kanunlar ve evrensel insan hakları çiğnenerek zulüm dönemi başlamıştır. Söz konusu belediyelerde yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız. İş yeri değiştirme, onur kırıcı davranışlar, ayrımcılık ve ötekileştirme çabalarına karşı emekçi kardeşlerimizle hukuki mücadele başlatacağız. İlimizde mağdur ve mazlum olmuş bütün belediye çalışanlarının ve emekçilerinin yanında duracağız. DEM Parti'li belediyelere çağrımız hizmet anlayışından uzak davranışlara son vermesi, çalışanların haklarına riayet ederek asli görevleri olan belediyecilik hizmetini yerine getirmesidir." (Haber Merkezi)

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum