Diyarbakır’da ilk mazbata verildi

Diyarbakır’da ilk mazbata verildi

Son dakika: Diyarbakır’da AK Partili Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, mazbatasını aldı. DEM'li adaylar ise itirazlar nedeniyle mazbatalarını alamadı. İtirazlar sonrası DEM adaylarının mazbata alması bekleniyor.

AMİDA HABER- Diyarbakır’da seçim sonuçlarına göre, DEM Parti büyükşehir dahil 14 belediyede başkanlık kazandı. Çermik, Çüngüş, Hazro ve Eğil ilçelerinde ise AK Partili adaylar belediye başkanı olarak seçildi.

İlk mazbata

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Serra Bucak, iki gün önce YSK önünde yaptığı açıklamada, AK Parti’nin DEM Parti'nin kazandığı 13 ilçede sonuçlara itiraz ettiğini açıklamıştı. AK Partili Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Diyarbakır'da kazandığı Çermik için İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Teşekkür etti

Karamehmetoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile mazbatasını aldığını duyurdu. Karamehmetoğlu, “Milletimizin emaneti olan Mazbatamızı teslim aldık. Teşekkürler Sevdamız Çermik. Bizleri tekrardan görevimize layık gören kıymetli Çermik halkına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Şimdi birlik ve beraberlik ile ayrım yapmaksızın hizmete devam zamanı. Yeniden Bismillahirrahmanirrahim” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.