Nigahan açıkladı: Aleyna ile Yunus Emre arasında ne var?

Nigahan açıkladı: Aleyna ile Yunus Emre arasında ne var?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor’da acil durum konseyi düzenlendi. Konseyde Nagihan Karadere’nin Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre ile ilgili sözleri damga vurdu.

AMİDA HABER- Dünya’nın en zor yarışmalarından olan Survivor konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı dikkat çeken açıklamada bulundu.

Üç kadın yarışmacı Yunus Emre’yi şikayet etti

Ilıcalı, “Şimdi de kırmızı takımdan bir erkeğin mavi takıma geçmesini istiyoruz. Açıkçası Aleyna, Nagihan ve Nefise bana geldi. Konu ne olursa olsun üç kadın yarışmacının, Yunus Emre’den davranışsal olarak rahatsız olduklarını söylemesi benim için önemli. Mavi takıma geçmesi gereken ismin Yunus Emre olmasına karar verdik” dedi.

nagihan1.jpg

‘İspiyon sezonu açıldı’

Acun Ilıcalı’nın söz verdiği Yunus Emre, “Benim problemim yalnızca Nagihan’laydı. Aleyna’ya gelecek olursam: İspiyon sezonu açıldı Acun Ağabey. İspiyon çok harika bir şeymiş” dedi.

‘Beni Aleyna’ya yaklaştırma’

Olay açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere, “Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre ‘beni Aleyna’ya yaklaştırma’ dedi. İkisi samimi olunca diskalife olacaksın dedim. Bir süre sonra beni Aleyna’ya karşı doldurdu. İletişimi kestim, benim yanımda değil Aleyna’nın yanında buldum onu. Benim potaya girmem için her türlü baskıyı yaptı. Beni göndermek için kendini yakmaya çalıştı” ifadelerini kullandı.

'Yunus Emre'ye kırgınım'

nagihan.jpg

Daha sonra konuşan Aleyna Kalaycıoğlu ise, “Benim Yunus Emre’ye kırgın olduğum nokta bench’te yaşadığımız olay. Yanlışlıkla küfür ettim. Normalde yapmam ama… Daha sonra tatlıya bağladık. Fakat Yunus Emre'nin siniri çok farklı bir noktada. Bilmiyorum kendi ailesine, eşine nasıl davranıyor?” dedi.

Yunus Emre de Aleyna’yı “Gidince sorarsın” diyerek tersledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.