Amedspor ile Diyarbakır Büyükşehir’in arası açıldı!

Amedspor Kulübü ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi arasındaki anlaşmazlık giderek büyüyor. Kulüp, Belediyesi tarafından kullanılan ancak, Amedspor’a ait olan spor salonu ve sentetik sahanın teslim edilmesini istedi.

AMİDA HABER - Amedspor'dan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilen yazıda kendilerine ait olan spor salonu ve sentetik sahanın geri verilmesini istedi.

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre Amedspor, Diyarbakır Büyükşehir'den 3 gün içerisinde tesislerin taraflarına teslim edilmesini istediği öğrenildi.

Amedspor’dan Beldiyede’ye gönderilen yazıda, “Tesis bina alanımızın içerisinde bulunan çok amaçlı spor salonu ve sentetik sahanın kullanım sürelerinin bitmiş olmasından kaynaklı çok amaçlı spor salonunun ve sentetik sahanın 3 gün içerisinde tarafımıza teslim edilmesini saygılarımızla arz ederiz” denildi.

Öte yandan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından “Büyük Amedspor taraftarları” başlığı ile paylaşım yaparak isim vermeden kentteki kurumlara tepki göstermişti.

Elaldı, “Transfer çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Sponsorluk çalışmalarımız ise yönetimimizin gayretleriyle kısmen çözüme kavuşmuştur. Kulüp binamızın tadilatı kendi çabalarımızla yapılmaktadır ve maalesef kurumlarımızdan gerekli desteği alamadık” demişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri