Amedspor Başkanı’ndan zehir zemberek açıklama: İşte nedeni

Amedspor Başkanı’ndan zehir zemberek açıklama: İşte nedeni

Kaynak:Sosyal Medya

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, zehir zemberek açıklamalarda bulundu, isim vermeden Diyarbakır’daki kurumları eleştirdi.

AMİDA HABER - Süper lig parolasıyla çalışmalarını sürdüren Diyarbakır temsilcisi Amedspor 11 Ağustos tarihinde ilk maçına çıkmak için hazırlarını sürdürüyor. Ligin ilk maçında Karagümrükspor’a konuk olacak Amedspor kafilesi teknik direktör Ersun Yanal başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor.

aziz-elaldi.jpeg

Hazırlıklar devam ederken Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından “Büyük Amedspor taraftarları” başlığı ile paylaşım yapan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı isim vermeden kentteki kurumlara tepki gösterdi.

‘Destek alamadık’

Elaldı şu ifadeleri kullandı, “Transfer çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Sponsorluk çalışmalarımız ise yönetimimizin gayretleriyle kısmen çözüme kavuşmuştur. Kulüp binamızın tadilatı kendi çabalarımızla yapılmaktadır ve maalesef kurumlarımızdan gerekli desteği alamadık.

‘Başka kimseye ihtiyacımız yok’

Ancak, yönetimimiz görev bilincindedir ve Amedspor, halkın takımıdır; başka kimseye ihtiyacımız yok! Kombine ve Passolig'e olan ilgiyi arttıralım, Amedstore mağazalarımıza akın edelim. Hep birlikte yeniden başaracağız!” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum