Diyarbakır: Narin olayında şok iddia! Gebe bırakmışlar

Diyarbakır’da vahşi bir şekilde öldürülen Narin Güran davasında şok bir gelişme yaşandı. Tetikçi Nevzat Bahtiyar’ın kızı eski muhtarın torunu tarafından kaçırılarak hamile bırakıldığı ortaya çıktı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos tarihinde cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran davasında inceleme derinleştikçe yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Her gün farklı bir senaryo ile gündeme gelen Narin Güran dosyasında şok edici bir gelişme yaşandı.

Korkunç iddia

İddiaya göre geçmiş yıllarda, tetikçi Nevzat Bahtiyar’ın kızının kaçırılarak eski muhtarın torunu tarafından kaçırılıp hamile bırakıldığı belirtildi. İddiayı tutuklu Salim Güran’ın avukatı dile getirdi.

‘Soruşturma genişletilsin’

Amca Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ bugün Diyarbakır Adliyesine giderek soruşturmayla ilgili şok bir iddiada bulundu. Avukat Akdağ soruşturmayı yürüten savcıya tetikçi Nevzat Bahtiyar’ın bir kızının eski muhtarın torunu tarafından kaçırılıp hamile bıraktığı yönünde bilgiler verdi. Avukat Akdağ söz konusu iddiaların soruşturma dosyasına eklenerek, soruşturmanın genişletilmesini istedi.

‘Soruşturma genişletilsin’

Amida Haber’e konuşan tutuklu Salim Güran’ın avukatı Onur Akdağ, eski muhtar ile Nevzat Bahtıyar arasında yaşanan olayın genişletilmesi talebiyle savcılığa başvurduğunu belirterek, dosyanın genişletilmesini, söz konusu kişilerin ifadelerinin alınmasını istedi.

‘Narin’de boğuldu: Boğma olayı araştırılsın’

Akdağ şunları söyledi, “Bahtiyar’ın bir kızı geçmişte eski muhtarın torunu tarafından kaçırıldı ve kızının gebe olmasına neden olmuştu. Bu olayı duyan Nevzat eski muhtarın evini silahla basmış ve onu boğmaya çalışmıştı. Bu olayda Salim Güran Nevzat’ı sakinleştirmeye çalıştı. Nevzat’ın kardeşi Askeri Bahtiyar’da bu olayın şahididir. Bu olayın araştırılmasını istememizin nedeni bildiğiniz gibi Adli Tıp Raporuna göre Narin boğularak öldürüldü. Nevzat Bahtiyar 4-5 yıl önce yaşanan bu olayda eski muhtara karşı eylemi bir boğmaydı. Önceki eylemi ile Narin olayındaki eylem arasında ciddi benzerlik var. Bu hususların genişletilmesi talebiyle talepte bulunduk” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri